Etusivu > laihdutus > Vaikuttavatko terveystuotteet rasvaprosenttiin?

Vaikuttavatko terveystuotteet rasvaprosenttiin?

Joulukuu 15, 2010

Ehkä vuosikymmenen kiistellyin asia on, miten erilaiset terveystuotteet vaikuttavat rasvaprosenttiin. Rasvaprosentti selkokielessähän tarkoittaa kehossa olevan rasvan prosentuaalista määrää. On monenlaisia menetelmiä, joilla rasvaprosentti voidaan mitata. Kun rasvaprosenttia mitataan, niin on tärkeää muistaa, että mittausmenetelmästä riippuen tulokset saattavat vaihdella.

Terveystuotteet apuna

Moni ottaa erilaiset terveystuotteet avuksi, kun tavoitteena on pudottaa painoa. Paljon on kuitenkin kiistelty siitä, miten terveystuotteet muka vaikuttavat rasvaprosentin alenemiseen. Erilaisten luontaistuotepillereiden positiivista vaikutusta mainostetaan milloin missäkin. Monelta kuitenkin jää huomaamatta, että pillerit toimivat vain oikeanlaisen ruokavalion kanssa. Totuushan kuitenkin on, että rasvaprosentti tippuu joka tapauksessa, oli terveystuotteet käytössä tai ei, oikeanlaisella ruokavaliolla.

Takaisin todellisuuteen

Erilaisilla markkinoilla olevilla terveystuotteilla on enemmänkin lumelääkkeen tapainen vaikutus. Kun ihminen popsii kyseisiä valmisteita, siistii hän samalla ruokavaliotaan, joskus jopa huomaamatta. Kun paino alkaa pikkuhiljaa pudota, luullaan, että terveystuotteet ovat kehityksen takana.

Mitä tästä voidaan päätellä? Jätä erilaiset rasvanpolttovalmisteet sinne kaupan hyllylle, osta samalla rahalla laadukasta ja terveellistä ruokaa, vähennä syötäviä kaloreita ja rasvaprosentti tippuu luonnollisesti.

laihdutus

  1. Ei vielä kommentteja.
  1. Ei paluuviitteitä.