Etusivu > ruokavalio > Proteiinivalmisteet täydentämään ruokavaliota

Proteiinivalmisteet täydentämään ruokavaliota

Heinäkuu 22, 2011

Proteiinit

Proteiinit ovat välttämättömiä ravintoaineita kaikenikäisille ihmisille, ei pelkästään urheilijoille ja kehorakentajille.  Proteiinien tärkeisiin tehtäviin kuuluu mm. kudosten uudistaminen, elimistön vasta-aineiden valmistaminen ja ravintoaineiden kuljettaminen veressä. Proteiinit valmistavat myös ihmiselle elintärkeitä entsyymejä ja hormoneja.

Parhaita luonnollisia proteiininlähteitä ovat juusto, kala, palkokasvit, liha, kana, kananmuna ja pähkinät, mutta rankkaa liikuntaa harrastavalle ja lihasvoiman kasvua hakevalle on tarjolla korkealaatuisia proteiinivalmisteita, joissa on huomattavasti korkeampi proteiinipitoisuus kun tavallisissa ravinnonlähteissä. Ne ovat siksi suositeltavia lisäravinteita aktiivisille liikkujalle täydentämään normaalia terveellistä ruokavaliota.

Korkealaatuisia proteiinivalmisteita

Proteiinivalmisteita on monen hintaisia ja –laatuisia. Paljon liikuntaa ja erityisesti voimaharjoittelua harrastavan kannattaa panostaa laadukkaisiin proteiinivalmisteisiin. BBN Finlandin Best Body -urheiluravinteet ovat saksalaisia laatutuotteita, joiden laatuvaatimukset ovat erityisen korkeita.

Best Body tuotteista löytyy sopivat urheilu- ja lisäravinteet kaikille käyttäjäryhmille. Basic-line on suunnattu kaiken ikäisille, aktiivisille liikuntaharrastajille. Hardcore-line on suunnattu  kehonrakentajille ja kilpaurheilijoille, joilla on korkeat vaatimukset lisäravinteiden laadun suhteen. Special-line on suunnattu erityistarpeisiin, joita on lähinnä urheiljoille ja kehonrakentajille.

Nopea toimitus netin kautta

BBN Finland toimittaa nopeasti halutut tuotteet kotiovelle keltaisen kuljetuksen kautta. Tilaaminen on helppoa ja maksuvaihtoehtoja on runsaasti. Valikoimaan kuuluu proteiinivalmisteiden lisäksi myös kaikki liikunnan harrastajan ja urheilija tarvitsemat lisäravinteet: massanlisääjät, rasvanpolttajat, tehonlisääjät, palautusjuomat, proteiinipatukat ja paljon muuta.

Tutustu nyt BBN Finlandin laajaan proteiinivalmisteiden valikoimaan.

www.bbnfinland.fi

Adham Oy

ruokavalio

  1. Ei vielä kommentteja.
  1. Ei paluuviitteitä.