Etusivu > Uncategorized > Miksi yksityiselle lääkäriasemalle?

Miksi yksityiselle lääkäriasemalle?

Toukokuu 30, 2012
Olen huomannut, että lääkärin löytäminen kunnalliselta puolelta voi toisinaan olla hankalaa. Usein edessä on jonottelua, odottelua ja useita puhelinsoittoja. Etenkin perheellisenä ja lasten kanssa ei aina yksinkertaisesti ole aikaa odotella. Kiireen keskellä keskellä aika on rahaa.
Haluan myös lääkäriltä parasta mahdollista osaamista ja palvelua. Monissa muissa asioissa olen valmis säästämään, mutta terveydessä en. Niinpä olen viime aikoina hakeutunut suosiolla yksityisten lääkäripalveluiden puoleen aina kun mahdollista. Onneksi Kelakin korvaa yksityisellä käymistä jonkin verran.
Mitä hyviä puolia yksityisissä lääkäriasemissa sitten on?

1. Ajan saa heti
Julkisella puolella resurssien vuoksi hoitoon pääsyä joutuu tavallisesti odottamaan useita päiviä. Sairaukset ja niiden oireet eivät kuitenkaan katso iskiessään kelloa. Mitä nopeammin tutkimuksiin ja hoitoon pääsee, sitä nopeampi paranemisprosessikin on. Yksityiselle lääkäriasemalle pääsee todennäköisimmin jo saman päivän aikana. Lääkäriajan saadakseen ei tarvitse käydä ensin terveydenhoitajalla, puhelinarvioinneissa tai muissa hidastavissa operaatioissa. Ajan varaamiseen riittää puhelinsoitto. Jotkin asemat tarjoavat myös mahdollisuuden varata ajan netistä.
Monet yksityiset lääkäriasemat palvelevat aamusta iltaan.  Lääkäriaikaa ei tarvitse siten varata virka-ajan päälle, vaan vastaanotolle voi päästä silloin, kun itselle sopii. Tämä on suuri helpotus monille päivätöissä käyville ihmisille.
2. Lääkäriasema löytyy läheltä
Pienemmässä ja suuremmassakin kaupungissa on rasittavaa, jos lääkärille päästäkseen olisi hakeuduttava kaupungin toiselle puolelle. Yksityinen lääkäriasema löytyy läheltä suuremmalla todennäköisyydellä.
3. Lääkäriaseman ja lääkärin voi valita itse
Monissa kaupungeissa on useita yksityisiä lääkäriasemia, joista asiakas voi valita mieleisensä ja tarpeisiinsa parhaiten sopivan. Yksityisillä lääkäriasemilla lääkärikinkin voi usein hakea ja valita halutessaan itse. Lääkäreiden erikoisosaamisalueisiin voi perehtyä lääkäriasemien nettisivuilla.
4. Muut edut
Jotkin yksityiset lääkäriasemat tarjoavat erilaisia etuja, uutiskirjeitä ja muita palveluita kanta-asiakkailleen. Siksi asioinnin keskittäminen jollekin tietylle yksityiselle lääkäriasemalle kannattaa.
5. Tehokkuus
Yksityisillä lääkäriasemilla ei joudu odottamaan. Esimerkiksi laboratorioihin ja muihin tutkimuksiin pääsee samantien.  Yksityiset lääkäriasemat tarjoavat myös tutkimustulokset asiakkaan tietoon niin pian kuin mahdollista.

Uncategorized

  1. Ei vielä kommentteja.
  1. Ei paluuviitteitä.