Etusivu > Uncategorized > Lapin ruskaan liikkumaan

Lapin ruskaan liikkumaan

Tätä ollaan taas odotettu! Lapin ruska-aika. Itse olen suuri luonnon ystävä ja lapin ruska on paras vaellus kohde missä olen koskaan käynyt. Kyseessä on myös loistava kuntoilukeino myös vähän huonokuntoisemmalle. Sitä kauniimpaa näkyä saa hakea. Kallistahan tämä hupi on, koska hyvät varusteet ovat kaiken a ja o. Rahaa menee uusiin kenkiin,telttaan ja lämpimiin vaatteisiin. Mutta, koska retkeily on lähellä sydäntäni, ei siinä auta itku markkinoilla.

Tänä vuonna suuntaan Kuusamoon muutaman ystävän kanssa. Tarkoituksena olisi pääasiallisesti tehdä pitkiä kävelyretkiä ja ottaa upeita kuvia. Kameraa ei onneksi tänä vuonna tarvitse hankkia sillä oma on vasta vajaa vuosi sitten ostettu. Noihin pitkiin kävelyihin kyllä tarvitsen uudet vaelluskengät taas tänäkin vuonna. Kun ostaa hyvänlaatuiset kengät voivat ne kestää käytössä monia vuosia, joten niihin satsaan taas tänä vuonna.

Kelit ovat onneksi olleet melko suotuisia viime viikkoina ulkona nukkumiseen. Pitää kuitenkin muistaa ottaa paljon lämmintä vaatetta. Hyvät alusvaatteet ja pitkät kalsarit pakkaan aina ensimmäisenä mukaan. Sitten puen päälle paljon kerroksia ja laadukkaat päällysvaatteet. Aiomme ystävieni kanssa ostaa tänä vuonna yhtenäiset hupparit johon voisimme vaikka painattaa logon tai tekstin. Miten olisi ”Ruska jengi 2010”?

Yksi asia mitä en ole vieläkään löytänyt on hyvä takki reissuumme. Haluaisin löytää takin, jolla olisi käyttöä myös reissun jälkeen. Aina tuntuu, että hyvät miesten takit ovat jossain kiven alla. Tarvitsee varmaan vaan lähteä kiertelään kauppoja paremman puoliskon kanssa niin hän löytää minulle varmasti hienon takin. Tämä kauniimpi puoliskoni onkin todella kova shoppailija. Usein olen ollutkin erittäin tyytyväinen hänen minulle valitsemiin vaatteisiin. Ei itse ehkä tulisi ostettua ensimmäisenä tummansinistä laivastotakkia. Mutta uskon kuitenkin neidin sanaan, että kaikki army vaatteet ovat nyt kuuminta muotia.

Mutta nyt loppui jorinat ja lähden pakkailemaan vielä viimeisiä tarvikkeita reissua varten. Lappi here we come!

Uncategorized

  1. Ei vielä kommentteja.
  1. Ei paluuviitteitä.