Etusivu > turvallisuus > Hyvä idea joululahjaksi

Hyvä idea joululahjaksi

Marraskuu 6, 2009

ensiapu_pieniMarraskuun alussa on hyvä alkaa listaamaan jo hyviä joululahjaideoita. Mitä ostaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Luksusta? Jotain mitä jokainen tarvitsee, mutta mitä harvoin muistaa ostaa?

Nettiä selaillessani törmäsin mielestäni aika hyvään joululahjaideaan, nimittäin ensiaputuotteisiin. Cederroth myy erityisesti työpaikoille ja liikennevälineisiin tarkoitettuja ensiaputuotteita. Mikä siis parempi lahja lähimmäiselle kuin ostaa hänelle ensiaputuote esim. autoon, missä sitä harvemmin on. Ensiaputuotteen tarkoitus on kuitenkin auttaa ihmistä pysymään hengissä hädän hetkellä. Mikä voisi olla sen tärkeämpi osoitus henkilön tärkeydestä elämässäsi kuin tämä.
Ensiaputuotteiden tarkoitus on helpottaa ensiavun antamista. Siksi kaikkien ensiaputuotteiden pakkauksiin on painettu helpot ja ymmärrettävät ohjeet kuinka tuotetta käytetään hätätilanteessa. Tärkeää tuotteissa on myös se, että ne on suunniteltu nimenomaan tiettyä käyttöä varten.

Ensiaputaito on taito, joka jokaisella tulisi olla. Se luo perustan koko perusturvallisuudellemme ja jopa lain mukaan jokaisella ihmisellä on velvollisuus auttaa ja jokaisella on oikeus saada apua. Yksi onnistunut ensiapu voi merkitä yhtä ihmishengen pelastamista.

turvallisuus

  1. Ei vielä kommentteja.
  1. Ei paluuviitteitä.