Etusivu > kaamos, uni, uutta tietoa > Herää silloin, kun elimistösi on virkeimmillään

Herää silloin, kun elimistösi on virkeimmillään

Marraskuu 10, 2010

HappyWakeUp on ehkä mielenkiintoisin sovellus mobiiliin, johon olen törmännyt hetkeen. Suomalaisten kehittämä HappyWakeUp kuuntelee kännykän mikrofonin avulla ääniäsi nukkuessasi. Kun se huomaa muutokset liikehdinnässäsi ja unessasi, se analysoi niitä verraten tavallisten ihmisten univaiheisiin. Mikäli olet liikehdintäsi ja ääniesi mukaan jo melkein hereillä – HappyWakeUp herättää sinut.

Herätystä pystyy tarkentamaan sillä tavalla, että jos haluat herätyksen viimeistään klo 7 mennessä, pystyt itse päättämään kuinka paljon ennen sitä kännykkäsi voi alkaa herättää sinua. Heräämisikkunan saa määriteltyä 10-120 minuutin mittaiseksi. Mikäli näyttää siltä, että et ole ollut lähellekään heräämistä, herättää herätyskellosi sinut viimeistään seitsemältä.

Aamuyöllä ihmisen uni on usein rikkonaista. Lyhyet syvän unen vaiheet vuorottelevat miltei valveunen kanssa. Jos liikkumisesi heräämisikkunan aikana antaa osviittaa siitä, että ole jo lähellä heräämistä, HappyWakeUp herättää sinut. HappyWakeUp herättää sinut siis silloin kun olet jo melkein hereillä. Näin heräämisistäsi tulee miellyttävämpää ja olet huomattavasti pirteämpi.

HappyWakeUpin toiminta edellyttää kännykän sijoittamista sängylle tyynysi alle, tai tyynysi viereen, yöpöydälle näppäimet ja mikrofoni ylöspäin.

HappyWakeUpin voi ostaa sekä Iphoneen että Nokiaan. Nokian Ovi-palvelussa sen hinta on 5 €.


kaamos, uni, uutta tietoa

  1. Ei vielä kommentteja.
  1. Ei paluuviitteitä.